Kontakta oss

Vår metod, arbetssätt och kompetens hjälper dig att optimera och maximera hela kedjan från ett sök på Google till en konkret affär.

Kontakta oss

Stockholm

Hammarby Allé 93
SE-120 63 Stockholm
Sweden

Sundsvall

Nya Hamngatan 21
SE-852 29 Sundsvall
Sweden

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.


  Agree to policies

  Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter samt dataskyddspolicyn.

  Lång erfarenhet av att utveckla den digitala försäljningen

  Vi som startat, äger och driver new customers har alla drivit olika företag inom olika branscher där vår roll varit att utveckla den digitala försäljningen. Vi är entreprenörer som själva försökt köpa de tjänster ni nu eftersöker. Vi var alla +40 när vi startade new customers.

  Vi har själva sett, förstått och upplevt den totala vilsenhet man känt då man sökt en affärspartner som man ville skulle hjälpa oss i vårt egna arbete med att fånga affärerna på webben på ett smart och effektivt sätt. Vissa pratar enbart marknadsföring, andra genomgående tekniska lösningar och andra förstod vi aldrig riktigt vad de överhuvudtaget skulle bidra med.

  Robert Nyberg

  Robert Nyberg

  Senior SEO specialist

  All erfarenhet, kunskap och framgångar har vi med oss in i new customers

  Under ett antal år utvecklade vi själva ett bolag med en webbaserad tjänst som gick från 0 till 50 miljoner på under 3 år där vi dagligen arbetade med att försöka förstå hur våra kunders egna köpprocess fungerade och när den övergick till vår egen säljprocess och hur vi på bästa sätt skulle optimera dessa flöden och processer. Hitta kundens behov, egna val och önskad service är det vi utgår ifrån, varje dag.

  Under dessa år utvecklade vi ett eget system som servade våra kunder i olika lägen med rätt information och service.
  All erfarenhet, kunskap, egna misslyckanden och framgångar har vi med oss in i new customers där vi snabbt kan bidra till mera leads och konkreta affärer genom att ta vara på just dina affärsmöjligheter på webben

  Vårt löfte till dig som kund är att vi ska göra allt vad vi kan för att skapa fler och mer affärer med hjälp av vår erfarenhet, metoder, verktyg, processer och vår passion till att göra affärer.

  Nicklas Sångberg

  Nicklas Sångberg

  Senior Digital Affärsutvecklare

  Nicklas Larenholtz

  Head of SEO

  Nicklas har en lång bakgrund inom digitala medier och i synnerhet SEO och senaste åren har han drivit en egen webbyrå. Med Nicklas erfarenhet och rollen som Head of SEO blir vi ett team med ytterligare förstärkt fokus på att genera affärer till våra kunder.

  Nicklas Larenholtz

  Nicklas Larenholtz

  Head of SEO

  Head Of Content

  Genom åren har Hanna arbetat för olika byråer och är utbildad copywriter. Hon förstod tidigt vikten av att skriva kvalitativt innehåll för en sökmotor som Google. Hannas roll och ansvar är att utveckla vår contentprocess mot leverantörer och kunder. På senare tid har hon frilansat och b la skrivit texter för läkemedelsbolag som kräver en väldigt hög nivå.

  Hanna Modig

  Hanna Modig

  Head of content