Lediga jobb

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet och som redan idag jobbar som projektledare eller konsult inom SEO, SEM & CRO. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare byråarbete och ett stort plus är om du har egna affiliatesajter eller projekt.

Lediga jobb
SEO Specialist

Sök jobb som SEO specialist

Vilka är vi?

Vi som startat, äger och driver new customers har drivit olika företag inom olika branscher där vår roll varit att utveckla den digitala försäljningen. Vi är entreprenörer som själva försökt köpa de tjänster ni nu eftersöker. Vi var alla +40 när vi startade new customers. 

Vi har själva sett, förstått och upplevt den totala vilsenhet man känt då man sökt en affärspartner som man ville skulle hjälpa oss i vårt egna arbete med att fånga affärerna på webben på ett smart och effektivt sätt. Vissa pratar enbart marknadsföring, andra genomgående tekniska lösningar och andra förstod vi aldrig riktigt vad de överhuvudtaget skulle bidra med.

 

Hur ser arbetet ut ?

  • SEO analyser av våra kunders webbplatser och arbeta fram strategier enligt en tydlig process för on-page, offpage och teknisk SEO

  • Skapa tydliga och konkreta åtgärder för våra kunder när det gäller on-page, off-page och teknisk SEO 

  • Arbeta med våra skribenter för att skapa det bästa innehållet för kundens målgrupp 

  • Erfarenhet att analysera och förstå konkurrensen i Googles sökresultat för att ta fram den bästa strategin för olika branscher 

  • Skapa rapporter och mål för kunder

  • Pedagogik och erfarenhet att förklara det fulla värdet av  SEO till våra kunder

  • Ett stort intresse för SEO och att vara uppdaterad om Googles senaste nyheter och uppdateringar i algoritmen 

Hur är det att arbeta hos oss?

Hos oss är det alltid högt i tak och och vi söker någon som gillar att lösa uppgifter med en tydlig process och gillar att ha en nära relation till kunder. Det spelar ingen roll om du bor i Stockholm, Göteborg eller i Sundsvall och det viktigaste för oss är att vi levererar ett resultat till vår kunder. Vi växer och dagarna kommer att vara fyllda med olika utmaningar som vi behöver lösa tillsammans som ett lag. 

 

Vem är du ? 

Vi ser att du har erfarenhet från tidigare byråarbete och ett stort plus är om du har egna affiliatesajter eller projekt ( inget krav ). Kunskap om verktyg som Google Analytics, Search Console & Data Studio för rapportering samt t ex Ahrefs & Screaming Frog för analyser. Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av SEO.

 

Välkommen att höra av dig!

Sök tjänsten idag och skicka in ett cv till  nicklas@newcustomers.se Nicklas Sångberg

Nicklas Sångberg

Senior Digital Affärsutvecklare