Logo

Digital byrå

Har du ett behov av att komplettera ditt marknadsteam med ett digitalt säljteam? Som digital byrå kan vi på new customers hjälpa dig genom egenutvecklade system, välbeprövade metoder och kompetens att optimera och maximera hela kedjan från en digital annons eller ett sök på Google, till en ny affär. Vår ambition och målsättning är att vara Sveriges mest effektiva digitalbyrå och lönsamma partner. Låt oss berätta mer om vad vi genom våra tjänster kan göra för dig och ditt företag.

Digital byrå

Vi optimerar följande affärskanaler

Vi förstärker dig eller din marknadsavdelning som en digitalt affärsutvecklingsteam med fokus på

Seo
Ta dig in i din kunds egenvalda köp och beslutsprocess
SEO
SEM_Bild_Banner 1
Vi producerar och optimerar inköpen av Google annonserna
Google Ads
Nicklas Sångberg
Nicklas Sångberg
Grundare | VD | Digital affärsutveckling
+46 70 387 71 77 nicklas@newcustomers.selinkedin
Marika Karlöf
Marika Karlöf
Tf Head of Content
+46 72 965 18 03 marika@newcustomers.selinkedin
Christoffer Jonsson
Christoffer Jonsson
Partner | Sales Manager
+46 72 963 29 01 christoffer@newcustomers.selinkedin

Vår SEO-process

Syns du inte när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster, är du inte heller ett alternativ. För att du ska ranka högt på Google, kan du förvänta dig att vi:

Var-seo-process

Hur vi på new customers jobbar med våra uppdrag

Inför ett första möte ser vi gärna att du har arbetat fram en lista på vad du behöver hjälp med, mål och tankar. Att ha det som utgångspunkt bäddar för att vi snabbare kan komma igång och vara mer konkreta.

Allt är en process, även arbetet med att nå dina kunder på rätt sätt och vid rätt tillfälle. Det kräver kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för ett breddat kundsegment, oberoende av vart i köpresan de befinner sig. Vår uppgift är att skapa rätt förutsättningar och göra vad som behövs för att nå dit. 

Inför ett första möte ser vi gärna att du har arbetat fram en lista på vad du behöver hjälp med, mål och tankar. Att ha det som utgångspunkt bäddar för att vi snabbare kan komma igång och vara mer konkreta.

Vad är en digital byrå?

Den kortfattade versionen är att en digital byrå har som primär uppgift att, med olika strategier och metoder, stärka din webbplats och göra det tydligt för såväl sökmotorernas algoritmer som potentiella kunder att förstå vad den innehåller.

Frågar du ett par digitala byråer i branschen om de tjänster som de erbjuder, får du ofta lika många svar på vad de jobbar med och varför du ska bli kund hos just dem.

På new customers anser vi att en digital byrå har i uppgift är att sätta sig in i och förstå dina kunders egenvalda köpprocess för att därefter effektivisera det ”digitala” inflödet av fler leads och kunder.

Stockholm SEO
Digital byrå Stockholm
Läs mer

Hur funkar digital marknadsföring?

Digital marknadsföring innefattar enkelt beskrivet all marknadsföring som sker i digitala kanaler och plattformar. Här är sökmotoroptimering en viktig hörnsten, som också är ett effektivt sätt att ta dig in i dina kunders egenvalda besluts- och köpprocess.

Vi ger din hemsida rätt förutsättningar

För att nämna några saker som vi gör här, optimerar vi och höjer kvaliteten On Page för att säkerställa att din hemsida har rätt tekniska förutsättningar och att ditt webbhotell har korrekt prestanda för att möta och leva upp till Googles krav.

Din hemsida är navet i allt du gör och när din hemsida både presterar och konverterar som den ska, kan vi öka trycket med hjälp av ytterligare lösningar som exempelvis annonsering i Google Ads. Att du får vad du betalar för och förväntar dig är viktigt, därför kommer vi alltid att göra vad som krävs och säkerställer till att du får valuta för pengarna.

Oavsett om du säljer produkter eller tjänster, kommer vi inleda med att analysera dina kunders sökbeteenden och hur de söker på Google som sökmotor. Efter det analyserar vi hur innehållet på din hemsida förhåller sig till de som rankar 1:a-3:a.

ökad synlighet

SEO är ett långsiktigt arbete

SEO är som ovan nämnt en viktig del i digital marknadsföring, som enkelt beskrivet handlar om att driva mer gratis trafik ska drivas via Google, och andra sökmotorer, till din hemsida. Sökmotorernas främsta syfte är att hjälpa en potentiell kund att hitta och dela ditt innehåll.

Att jobba med sökmotoroptimering är som att springa ett maraton. Det kräver kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för fler potentiella kunder, oberoende av vart i köpresan de befinner sig.

Görs det rätt, ger det resultat. Som SEO-specialister utgår vi hela tiden från hur sökmotorn reagerar och interagerar med våra insatser och tar beslut om insatser baserat på hur affärspositionerna rör sig.

Fler vanliga frågor om digital byrå

Vad kostar det att anlita er som digital byrå?
Jobbar er digitalbyrå med Google Ads?
Är ni digitala sälj- och marknadsexperter?
Vad är ett bra resultat för er digitala byrå?
Hur vet jag vilka sökord som är mest värdefulla för mitt företag?
Hur mäter jag effekten och investeringen i organiska trafik, Google Ads och övriga digitala kanaler som företag?
Vad är skillnaden mellan en webbyrå och digitalbyrå?
Vad behöver jag göra för att ranka högst på Google?
Vart ligger er digitalbyrå i Stockholm?
Jag vill komma i kontakt med er för mer information!

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.