Logo

SEO Byrå

Tycker du att du i dagsläget syns för dåligt när kunder googlar på dina viktigaste och mest affärsnära sökord? Söker du efter en SEO-byrå som tillsammans med dig tillvaratar ditt företags fulla potential på Google som affärskanal? Låt oss gå igenom de vanligaste frågorna som brukar uppstå och därefter berätta mer om hur vi jobbar.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Därför väljer våra kunder oss

Resultatfokuserat

Med vårt erfarna team jobbar vi alltid för att ge dig fler nya kunder från Google.

Vår process

Genom välbeprövade metoder och kompetens optimerar och maximerar vi resultaten från ett sök på Google, till en konkret affär.

Begriplig affärsrapport

I vår rapport får du en enkel, tydlig och transperent överblick över resultaten vi uppnår till följd av vårt arbete.

Head of SEO
Nicklas Larenholtz

Head of SEO

+46 73 80 123 17nicklasl@newcustomers.se
Grundare | Senior SEO
Robert Nyberg

Grundare | Senior SEO

+46 70 718 96 97robert@newcustomers.se

SEO-byrå

Tycker du att du i dagsläget syns för dåligt när kunder googlar på dina viktigaste och mest affärsnära sökord? Söker du efter en SEO-byrå som tillsammans med dig tillvaratar ditt företags fulla potential på Google som affärskanal?

Bra SEO handlar för oss på new customers om att göra din hemsida mer attraktiv för både Google som sökmotor och potentiella kunder, för att ge dig bättre placeringar på specifika sökord bland sökresultaten och ge dig fler affärer.

Låt oss gå igenom de vanligaste frågorna som brukar uppstå och därefter berätta mer om hur vi jobbar.

Sidan i korthet:

 1. Från ett sök på Google till en konkret affär
 2. Hur kan mina affärsnära sök på Google hjälpa mig med mer affärer?
 3. Vad är en SEO-byrå?
 4. Vad gör en SEO-byrå?
 5. Vad är sökmotoroptimering?
 6. Vad är en SEO-analys?
 7. Hur jobbar ni på new customers med era uppdrag?
 8. Hur optimerar jag min hemsida?
 9. Varför ska jag anlita en SEO-byrå?
 10. Vad kan jag få ut av ett samarbete med en SEO-byrå?
 11. Hur väljer jag SEO-byrå?
 12. Vad ska jag tänka på när jag väljer samarbetspartner?
 13. Vad kostar SEO per månad?
 14. Hur fungerar sökmotoroptimering?
 15. Jobbar ni som SEO-byrå även med Google Ads?
 16. Är ni SEO-experter?
 17. Vad är ett bra resultat för en SEO-byrå?
 18. Påverkar min webbplats SEO-arbetet?
 19. Påverkar länkar till min webbplats mina ranking?
 20. Hur mäter jag effekten och investeringen i organisk trafik eller annonsering som företag?
 21. Hur vet jag vilka sökord som är mest värdefulla för mitt företag?
 22. Vad är teknisk SEO?
 23. Vad menas med att arbeta med "Off-page SEO"?
 24. Vad menas med att man är "relevant" när man jobbar med SEO?
 25. Vill du ranka högst på Google?
 26. Vart ligger er SEO-byrå i Stockholm?

Från ett sök på Google till en konkret affär

På new customers kan vi hjälpa dig och ditt företag genom egenutvecklade system, välbeprövade metoder och kompetens att optimera och maximera hela kedjan från en digital annons eller ett sök på Google, till en ny affär.

Sökmotoroptimering är ett effektivt sätt att ta dig in i dina kunders egenvalda besluts- och köpprocess.

Vad är sökmotoroptimering?

Hur kan mina affärsnära sök på Google hjälpa mig med mer affärer?

Visste du att 97 % av Sveriges befolkning söker på Google innan sina köp – oavsett om de befinner sig i researchsstadiet inför ett köp, jämför produkter eller vill handla nu? Syns du och ditt företag inte på Google, finns du helt enkelt inte.

SEO är som att springa ett maraton. Det är ett arbete som kräver kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för potentiella kunder, oberoende av vart i köpresan de befinner sig, och vår uppgift är att hjälpa dig att nå dit.

På new customers hjälper vi dig med att:

Vad är en SEO-byrå?

Den kortfattade beskrivningen är att en SEO-byrås primära uppgift är att på olika sätt stärka upp din domän och tydliggöra det för sökmotorernas algoritmer att förstå vad den aktuella hemsidan innehåller.

Frågar du olika SEO-byråer får du ofta olika svar på varför du borde samarbeta med just dem. På new customers anser vi att SEO-byråer, om de är bra, har i uppgift är att sätta sig in i och förstå dina kunders egenvalda köpprocess för att därefter effektivisera det ”digitala” inflödet av fler kunder och leads.

Vad gör en SEO-byrå?

Sökmotoroptimering eller SEO (förkortning för Search Engine Optimization) är kunskapen att optimera webbplatser med syfte att förbättra trafiken från sökmotorernas organiska sökresultat. Sökmotoroptimering går ut på att optimera webbplatser för att de ska hamna så högt upp som möjligt i sökresultatet när någon googlar.

Texas_Recension

Toppklass! Från första mötet har new customers-teamet visat en stor förståelse för våra behov och önskemål. De är lyhörda, lösningsorienterade och levererar alltid över förväntan. Deras expertis och kunskap inom SEO & Google är oöverträffad vilket lett till att vi tagit toppositioner och fått in nya gäster och bokningar till våra restauranger. - Andrea Huntzinger Marketing Coordinator på Texas Longhorn Group

Convendum_Recension_vit

New customers är riktigt vassa. De hjälper oss med SEO och optimering av vår sajt, vi har ständigt toppositioner och har klättrat kontinuerligt sen samarbetet inleddes. Vår performance är bättre nu än någonsin” - Ove Hansson Chief Commercial Officer på CONVENDUM

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering, SEO eller Search Engine Optimization som det heter på engelska, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att på ett organiskt sätt synas så högt upp som möjligt på affärsnära sökord i sökresultaten på Google. Sökmotoroptimering går helt enkelt ut på att driva gratis trafik till hemsidan, i kontrast till betald marknadsföring via sökmotorer.

SEO är en viktig hörnsten i digital marknadsföring och handlar något förenklat om att driva gratis trafik från Google och andra sökmotorer till din hemsida, vars främsta syfte är att hjälpa människor att hitta och dela innehåll som de letar efter.

Eftersom rangordningen av webbplatser sker automatiskt genom algoritmer, arbetar vi på new customers med att optimera sökbegrepp till din fördel i bedömningen av en webbplats som sökmotorerna gör.

Vad är en SEO-analys?

En SEO-analys är en utvärdering av hur din hemsida presterar ur ett SEO-perspektiv. Det innebär att vi granskar och gör en djupare genomgång av din sida, för att se om den är väl optimerad för att ranka högt i sökmotorerna. 

En SEO-analys omfattar:

En SEO-analys omfattar även vilka sökbegrepp som är primära, samt mest affärsnära sökningar med högst värde, för dig och ditt företag.

NC_Case_Mercuri

Hur jobbar ni på new customers med era uppdrag?

Oavsett om du säljer produkter eller tjänster, kommer vi inleda med att analysera dina kunders sökbeteenden och hur de söker på Google som sökmotor. Efter det analyserar vi hur innehållet på din hemsida förhåller sig till de som rankar 1:a-3:a.

För att nämna några saker som vi gör, optimerar och höjer vi kvaliteten On Page för att säkerställa att din hemsida har rätt tekniska förutsättningar och att ditt webbhotell har korrekt prestanda för att möta och leva upp till Googles krav.

Din hemsida är navet i all marknadsföring och därför är det viktigt att göra det riktigt. När vi ser att din webbplats presterar och konverterar som den bör, kan vi arbeta för att öka trycket med hjälp av annonsering i Google Ads, Facebook eller Instagram.

Vad en SEO-byrå gör:

Vanliga frågor och svar om seo-byrå

Hur optimerar jag min hemsida?
Varför ska jag anlita en SEO-byrå?
Vad kan jag få ut av ett samarbete med en SEO-byrå?
Hur väljer jag SEO-byrå?
Vad ska jag tänka på när jag väljer samarbetspartner?
Vad kostar SEO per månad?
Hur fungerar sökmotoroptimering?
Jobbar ni som SEO-byrå även med Google Ads?
Är ni SEO-experter?
Vad är ett bra resultat för en SEO-byrå?
Påverkar min webbplats SEO-arbetet?
Påverkar länkar till min webbplats mina ranking?
Hur mäter jag effekten och investeringen i organisk trafik eller annonsering som företag?
Hur vet jag vilka sökord som är mest värdefulla för mitt företag?
Vad är teknisk SEO?
Vad menas med att arbeta med "Off-Page SEO"?
Vad menas med att man är "relevant" när man jobbar med SEO?
Vill du ranka högst på Google?
Vart ligger er SEO-byrå i Stockholm?

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.