Räkna ut när er hemsida är företagets bästa säljare

När ni förbättrar er SEO eller Google Ads, ökar ni antalet besökare på er hemsida. Med en säljtränad hemsida och effektiv leadshantering ökar antalet som hör av sig och konverteringsfrekvensen, det vill säga de som hört av sig och slutligen blir kunder.

Testa vår kalkylator nedan för att se vilka affärsvärden er hemsida skapar idag. Kontakta oss för att ta reda på er hemsidas fulla potential.

Levererat värde per månad

Kontakta våra affärsutvecklare

Nål
Nål

Robert Nyberg

CO Founder / Senior SEO specialist

+46 70 718 96 97 robert@newcustomers.se
Nål
Nål

Christoffer Jonsson

Sales Director

+46 72 963 29 01 christoffer@newcustomers.se

“Förutom att förbättra våra resultat hjälper New Customers oss att hjälpa oss själva vilket var centralt för oss när vi letade efter en partner. Under de år vi jobbat med New Customers har vi blivit betydligt smartare och självgående vilket varit otroligt utvecklande. När vi behöver dem finns de alltid där som bollplank!”

Maria Kruusmägi
Marketing Coordinator på Mercuri International Sverige AB

“Så tacksam över att vi valde att samarbeta med new customers. Vi kan redan efter ett par veckor se hur vi klättrar på google och får in nya helt gäster och bokningar. De är experter på sina områden och otroligt bra på att förklara och lära ut. Rekommenderar new customers till alla som har en digital närvaro. ⭐️”

Erica Medberg
Marknadschef på Villa Fridhem

Kontakta oss  Stockholm

  Ältagårdsvägen 18B

  138 33 Älta

  Sweden

  Sundsvall

  Ekstigen 14

  SE-852 40 Sundsvall

  Sweden