Logo

Kalkylator

Testa vår kalkylator för att se vilka affärsvärden er hemsida skapar idag. Kontakta oss för att ta reda på er hemsidas fulla potential.

Sökmotoroptimering 2023 – Komplett guide från new customers

Räkna ut när er hemsida är företagets bästa säljare

När ni förbättrar er SEO eller Google Ads, ökar ni antalet besökare på er hemsida. Med en säljtränad hemsida och effektiv leadshantering ökar antalet som hör av sig och konverteringsfrekvensen, det vill säga de som hört av sig och slutligen blir kunder.

Testa vår kalkylator för att se vilka affärsvärden er hemsida skapar idag. Kontakta oss för att ta reda på er hemsidas fulla potential.

Levererat värde per månad

0

Antal besökare per månad

Hur många besökare per månad har ni idag?

Konverteringsfrekvens

Hur stor del av era besökare konverterar?

%

Konvertering till kund

Hur stor del av de som har hört av sig blir kunder?

%

Snittvärde per kund

Vad har ni för genomsnittligt värde per kund?

kr
NC_Porträtt_Roberg_Nyberg

Vill du veta mer?

Kontakta mig, Robert Nyberg

CO Founder | Senior SEO

+46 70 718 96 97
robert@newcustomers.se

Texas_Recension

“Toppklass! Från första mötet har new customers-teamet visat en stor förståelse för våra behov och önskemål. De är lyhörda, lösningsorienterade och levererar alltid över förväntan. Deras expertis och kunskap inom SEO & Google är oöverträffad vilket lett till att vi tagit toppositioner och fått in nya gäster och bokningar till våra restauranger.” - Andrea Huntzinger Marketing Coordinator på Texas Longhorn Group

Villa Fridhem_recension

“Så tacksam över att vi valde att samarbeta med new customers. Vi kan redan efter ett par veckor se hur vi klättrar på google och får in nya helt gäster och bokningar. De är experter på sina områden och otroligt bra på att förklara och lära ut. Rekommenderar new customers till alla som har en digital närvaro. ⭐️” - Erica Medberg Marknadschef på Villa Fridhem

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.