Tjänster / Konverteringsoptimering

Konverterings-optimering

När säljtränade du din webbplats senast? Konverteringsoptimering, CRO och säljträna din webb är samma sak. Genom våra specialistkunskaper och metoder skapar vi fler konkreta leads och affärer, där det viktigaste är genomförandet och uppföljning av resultaten.

Optimering av följande affärskanaler

Vi förstärker dig eller din marknadsavdelning som en digitalt affärsutvecklingsteam med fokus på:

Lead Connect

Gör det enkelt för dina potentiella kunder som befinner sig i beslutsläge att komma i kontakt med rätt person på ditt företag under 1 minut.

UX

Förbättra din försäljning med konverteringsoptimering inom UX. Vi hjälper dig att skapa en smidig och användarvänlig webbplats som ökar konverteringarna och ger nöjda kunder.

Resultatfokuserat

Vi är ett erfaret team där alla genom sin expertis bidrar till att ge dig fler nya kunder från Google.

Struktur & process

Genom våra system, välbeprövade metoder och kompetens optimerar och maximerar vi hela kedjan – från ett sök på Google, till en konkret affär.

Egenutvecklad rapport

I vår begripliga rapport får du en tydlig överblick över resultaten vi uppnår till följd av vårt arbete. Enkelt, tydligt och transparent – precis som det ska vara.

Några av våra kunder

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Nål
Nål

Nicklas Sångberg

VD / Senior Digital Affärsutvecklare

+46 70 387 71 77 nicklas@newcustomers.se
Nål
Nål

Christoffer Jonsson

Sales Director

+46 72 963 29 01 christoffer@newcustomers.se
30+

kunder

8 st

specialister

10M+

omsättning 2022/2023

17.5K

leads 2022

“Toppklass! Från första mötet har new customers-teamet visat en stor förståelse för våra behov och önskemål. De är lyhörda, lösningsorienterade och levererar alltid över förväntan. Deras expertis och kunskap inom SEO & Google är oöverträffad vilket lett till att vi tagit toppositioner och fått in nya gäster och bokningar till våra restauranger.”

Andrea Huntzinger
Marketing Coordinator på Texas Longhorn Group

“new customers är riktigt vassa. De hjälper oss med SEO och optimering av vår sajt, vi har ständigt toppositioner och har klättrat kontinuerligt sen samarbetet inleddes. Vår performance är bättre nu än någonsin”

Ove Hansson
Chief Commercial Officer på CONVENDUM

Kostnadsfri möjlighetsanalys

Vi hjälper dig att göra en möjlighetsanalys där vi tar fram dina mest affärsnära och strategiska sökbegrepp, vad de har för sökvolym och hur du ligger till i jämförelse med dina konkurrenter.
  Behöver du hjälp med att konverteringsgsoptimera din webbplats?

  Eller som vi säger – säljträna din webb.
  Våra samarbeten har inga gråzoner, då vi vill att allt vi gör ska mätas från dag ett i Google Analytics. Detta, tillsammans med din personal som jobbar med att ta hand om dina leads och inkommande förfrågningar, är en viktig del i vår optimeringsprocess.

   

  Köpa SEO

   

  När du vill ha fler antal leads och konkreta förfrågningar på din webbplats är du varmt välkommen till oss på new customers. Låt oss berätta mer om vad vi kan göra för dig.

  Hur vi på new customers jobbar med konverteringsoptimering

  Inför ett första möte ser vi gärna att du har arbetat fram en lista på vad du behöver hjälp med, mål och tankar. Att ha det som utgångspunkt bäddar för att vi snabbare ska kunna komma igång och även vara mer konkreta.

  Allt är en process, även arbetet med att nå dina kunder på rätt sätt och vid rätt tillfälle. Det kräver kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för ett breddat kundsegment, oavsett var i köpresan dina kunder befinner sig.

  Vår uppgift är att skapa rätt förutsättningar och hjälpa dig att översätta mål till affärsnytta.

  Kundcase: Mercuri

  Kundcase: Mercuri

   

  Om kunden 

  Ledarskaps- och säljutbildningar för företag och privatpersoner.

  Bakgrund & utmaning

  Få fler leads och bokningar via Google som affärskanal.

  Mål 

  Ökad synlighet av varumärket och produkter på Google.

  Resultat

  Trafiken från Google har förbättrats, vilket har lett till en ökning av onlineförsäljningen med 218% och en konverteringsökning på 283%.

  Kontakta oss   Stockholm

   Ältagårdsvägen 18B

   138 33 Älta

   Sweden

   Sundsvall

   Ekstigen 14

   SE-852 40 Sundsvall

   Sweden