Tjänster / Konverteringsoptimering

Konverterings-optimering

När säljtränade du din webbplats senast? Konverteringsoptimering, CRO och säljträna din webb är samma sak. Genom våra specialistkunskaper och metoder skapar vi fler konkreta leads och affärer, där det viktigaste är genomförandet och uppföljning av resultaten.

Vi optimerar följande affärskanaler

Vi förstärker dig eller din marknadsavdelning som en digitalt affärsutvecklingsteam med fokus på

Lead Connect

Gör det enkelt för dina potentiella kunder som befinner sig i beslutsläge att komma i kontakt med rätt person på ditt företag under 1 minut.

UX

Förbättra din försäljning med konverteringsoptimering inom UX. Vi hjälper dig att skapa en smidig och användarvänlig webbplats som ökar konverteringarna och ger nöjda kunder.

Resultatfokuserat

Vi är ett erfaret team där alla genom sin expertis bidrar till att ge dig fler nya kunder från Google.

Struktur & process

Genom våra system, välbeprövade metoder och kompetens optimerar och maximerar vi hela kedjan – från ett sök på Google, till en konkret affär.

Egenutvecklad rapport

I vår begripliga rapport får du en tydlig överblick över resultaten vi uppnår till följd av vårt arbete. Enkelt, tydligt och transparent – precis som det ska vara.

Kostnadsfri möjlighetsanalys

Fyll i informationen nedan, så återkommer vi med en möjlighetsanalys och förslag på hur vi kan ge dig fler kunder och affärer.


   

  Behöver du hjälp med att konverteringsgs-optimera din webbplats?

  Eller som vi säger – säljträna din webb.
  Våra samarbeten har inga gråzoner, då vi vill att allt vi gör ska mätas från dag ett i Google Analytics. Detta, tillsammans med din personal som jobbar med att ta hand om dina leads och inkommande förfrågningar, är en viktig del i vår optimeringsprocess.

   

  Köpa SEO

   

  När du vill ha fler antal leads och konkreta förfrågningar på din webbplats är du varmt välkommen till oss på new customers. Låt oss berätta mer om vad vi kan göra för dig.

  Hur vi på new customers jobbar med konverteringsoptimering

  Inför ett första möte ser vi gärna att du har arbetat fram en lista på vad du behöver hjälp med, mål och tankar. Att ha det som utgångspunkt bäddar för att vi snabbare ska kunna komma igång och även vara mer konkreta.

  Allt är en process, även arbetet med att nå dina kunder på rätt sätt och vid rätt tillfälle. Det kräver kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för ett breddat kundsegment, oberoende av vart i köpresan dina kunder befinner sig.

  Vår uppgift är att skapa rätt förutsättningar och hjälpa dig att översätta mål till affärsnytta.

  Få fler affärer redan idag till lägre kostnad

  Konverterings-optimering är en process

  Vi ökar andelen användare eller besökare på webbplatsen som tar kontakt, skickar mail eller att konkret startar upp en affär eller dialog med ditt företag.

  Vi kallar det också att säljträna din webb, alltså att göra din webbplats till en del av din säljprocess, men också till en kanal möter dina kunder i sina egenvalda köprocesser.

  Vad kan mitt företag tjäna på att jobba med konverteringsoptimering?

  • Ta vara på din redan befintliga trafik till din webb och få fler besökare att aktivt ta kontakt mer dig.

  • Öka antalet besökare på rätt del av din webb som gör rätt saker på den.

  • Öka antalet konkreta och kvalitativa inkommande leads.

  • Öka kvaliteten på dina leads.

  • Löpande kunna utveckla flödet av inkommande leads genom våra egenutvecklade system, välbeprövade metoder och kompetens som möjliggör tydligare och bättre mätningar.

  Konverteringsoptimering handlar om att förstå och kunna se sina kunders behov och ge dem svar på det de i första hand behöver. Vi hjälper dig att få fler leads och förfrågningar.

  Från ett sök på Google till en konkret affär

  När vi på new customers arbetar med SEO och digital marknadsföring, utgår vi från vårt egenutvecklade system, välbeprövade metoder samt kompetens att optimera och maximera hela kedjan från en digital annons eller ett sök på Google, till en ny affär.

  I detta är sökmotoroptimering ett effektivt sätt att ta dig in i dina kunders egenvalda besluts- och köpprocess.

  Hur kan mina affärsnära sök på Google hjälpa mitt företag med fler affärer?

  Visste du att 97 % av Sveriges befolkning söker på Google innan sina köp – oavsett om de befinner sig i researchsstadiet inför ett köp, jämför produkter eller vill handla nu? Syns du och ditt företag inte på Google då, finns du helt enkelt inte.

  Våra SEO-konsulter arbetar med att analysera dina kunders sökmönster, samt övervaka ditt innehåll och dina tekniska förutsättningar, för bästa möjliga förutsättningar att ta viktiga affärspositioner på Google före dina konkurrenter.

  Som din affärspartner ansvarar vi för att höja dina affärspositioner på dina viktigaste och mest affärsnära sök på Google. När kunden väl landar på din webb säljtränar vi den till att prestera bättre, så kallad konverteringsoptimering.

  Nål
  Nål

  Nicklas Sångberg

  VD / Senior Digital Affärsutvecklare

  +46 70 387 71 77 nicklas@newcustomers.se
  Nål
  Nål

  Robert Nyberg

  CO Founder / Senior SEO specialist

  +46 70 718 96 97 robert@newcustomers.se

  Kontakta oss   Stockholm

   Hammarby Allé 93

   SE-120 63 Stockholm

   Sweden

   Sundsvall

   Ekstigen 14

   SE-852 40 Sundsvall

   Sweden