Begripliga rapporter

-Så tar vi rätt beslut i rätt affärsläge.

Det finns för oss fyra större saker som gör att vi kommer att öka inkommande affärer eller förfrågningar: trafiken, antal avvikelser, din procentuella konverteringsgrad och antal konverteringar.

Innan vi påbörjar vår resa tillsammans tar vi reda på hur dina värden ser ut idag för att därefter sätta mätbara och utmanande, men realistiska, mål på vad vi ska uppnå inom dessa värden. Vi följer löpande upp dessa med dig för att säkerställa att vi trendar rätt. På så sätt kan vi löpande fatta beslut baserade på resultat.

Det viktigaste först

Det viktigaste först

Genom åren har vi sett alla typer av rapporter. Vi har också lyssnat och förstått vad våra kunder säger – att det många gånger blir för mycket data.

Med en rapport som ger dig dina fyra viktigaste parametrar för ökad försäljning, fungerar den både som ren avrapportering och för att underlätta vid beslut om ytterligare investering för ägare, VD och marknadsgruppen.

 • Vi mäter från ditt utgångsläge idag, vilket är grunden i rapporten 
 • Vi plockar ut data från Google Analytics
 • Du ser tydligt hur dina viktigaste parametrar utvecklas i form av trafik, avvikelse, konvertering i % och konvertering i antal.

Kostnadsfri möjlighetsanalys

Fyll i informationen nedan, så återkommer vi med en möjlighetsanalys och förslag på hur vi kan ge dig fler kunder och affärer.


  Resultatfokuserat

  Vi är ett erfaret team där alla genom sin expertis bidrar till att ge dig fler nya kunder från Google.

  Struktur & process

  Genom våra system, välbeprövade metoder och kompetens optimerar och maximerar vi hela kedjan – från ett sök på Google, till en konkret affär.

  Egenutvecklad rapport

  I vår begripliga rapport får du en tydlig överblick över resultaten vi uppnår till följd av vårt arbete. Enkelt, tydligt och transparent – precis som det ska vara.

  Nål
  Nål

  Nicklas Sångberg

  VD / Senior Digital Affärsutvecklare

  +46 70 387 71 77 nicklas@newcustomers.se
  Nål
  Nål

  Robert Nyberg

  CO Founder / Senior SEO specialist

  +46 70 718 96 97 robert@newcustomers.se

  Kontakta oss   Stockholm

   Hammarby Allé 93

   SE-120 63 Stockholm

   Sweden

   Sundsvall

   Ekstigen 14

   SE-852 40 Sundsvall

   Sweden