Logo

SEO

Med hjälp av SEO tar du dig in i dina kunders egenvalda köpprocess. Vi hjälper dig att ta reda på vad dina kunder söker efter och därefter sökmotoroptimerar vi dessa sökord, så du syns högt upp då man Googlar på dessa.

Seo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Därför väljer våra kunder oss

Resultatfokuserat

Med vårt erfarna team jobbar vi alltid för att ge dig fler nya kunder från Google.

Vår process

Genom välbeprövade metoder och kompetens optimerar och maximerar vi resultaten från ett sök på Google, till en konkret affär.

Begriplig affärsrapport

I vår rapport får du en enkel, tydlig och transperent överblick över resultaten vi uppnår till följd av vårt arbete.

Head of SEO
Nicklas Larenholtz

Head of SEO

+46 73 80 123 17nicklasl@newcustomers.se
Grundare | Senior SEO
Robert Nyberg

Grundare | Senior SEO

+46 70 718 96 97robert@newcustomers.se
35+
Kunder
10
Specialister
2021
Grundat
Google Partner

Vilka är dina mest lönsamma sökord?

Skriv in ditt namn och telefonnummer så återkommer vi med en möjlighetsanalys

1

Skicka in ditt namn och telefonnummer.

2

Någon från oss tar kontakt med dig och lyssnar av dina funderingar och behov.

3

Rätt person med rätt kompetens sätter upp ett möte tillsammans med dig så vi kan påbörja vår affärsanalys.

4

Vi återkommer med ett konkret förslag på hur vi tillsammans skapar fler affärer.

Texas_Recension

Toppklass! Från första mötet har new customers-teamet visat en stor förståelse för våra behov och önskemål. De är lyhörda, lösningsorienterade och levererar alltid över förväntan. Deras expertis och kunskap inom SEO & Google är oöverträffad vilket lett till att vi tagit toppositioner och fått in nya gäster och bokningar till våra restauranger. - Andrea Huntzinger Marketing Coordinator på Texas Longhorn Group

Villa Fridhem_recension

Så tacksam över att vi valde att samarbeta med new customers. Vi kan redan efter ett par veckor se hur vi klättrar på google och får in nya helt gäster och bokningar. De är experter på sina områden och otroligt bra på att förklara och lära ut. Rekommenderar new customers till alla som har en digital närvaro. ⭐️ - Erica Medberg Marknadschef på Villa Fridhem

För att nå högsta möjliga resultat innefattar vår SEO-process följande:

KPI:er & Mål
Tillsammans sätter vi tydliga affärsmål. Vi mäter de på trafik, procentuell konvertering, antal konverteringar och besökarnas avvikelsefrekvens.

Det första vi gör är att sätta upp en affärsrapport som mäter dessa KPI:er.

Teknisk Audit
För att ta reda på vad som är mest lönsamt att jobba med i våra projekt börjar vi alltid med att göra en teknisk och affärsmässig audit. Det vi då går igenom är följande:

Sökordsanalys
Vårt arbete är att förse er med rätt sökbegrepp och visa sökvolymerna kopplade till dessa. Tillsammans prioriterar vi vilka sökbegrepp vi väljer att börja jobbamed baserat på vilka affärer ni vill ha mer av.

Texter och innehåll
Vi analyserar och jämför dig med de som är högst upp på Google när man söker på ditt sökbegrepp. Därefter rejtar vi din textkvalité från 1 till 100. Ligger din konkurrent på låt säga 80 måste vi skriva texter som har högre poäng än det.

CRO
Samtidigt som vi sökordsoptimerar dina viktigaste sökbegrepp hjälper vi dig att skapa en bättre konverteringsoptimering. På så sätt förbättrar vi möjligheten att konvertera bättre på din redan befintliga trafik.

Länkar
För att stärka din domän eller specifika sökbegrepp jobbar vi idag med att implementera kvalitetssäkra externa länkar. Det är också en del i vårt arbete att sänka voliditeten på sökbegrepp med extremt stora sökvolymer.

Vad menar vi med begripliga affärsrapporter?
Läs mer om affärsrapporter

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.