Logo

Kundcase Elexir Pharma

Elexir Pharma är ett svenskt kosttillskottsföretag som grundades år 2000 av Jimmy Månsson. De baserar sin produktutveckling på de senaste rönen i kombination med lång nedärvd kunskap inom kost och hälsa. De har sitt säte i Stockholm och produktionen sker nästan uteslutande i Norge i välrenommerade fabriker.

Utveckling mellan 2 juni 2023 och 20 april 2024

Statistik_Elexir-03-02-02

Vårt arbete har hittills resulterat i 

Resultat 

Sedan start har vi jobbat med Elexir Pharmas hemsida ca 10 månader. Vilket inte är så lång tid i ett SEO-perspektiv då mycket inom SEO är ett väldigt långsiktigt arbete. Därför är det extra roligt att vi snabbt fått så bra resultat och att det ska bli spännande och se vart vi är om ytterligare 10 månader. När vi började var det 2 st sidor som hade en topp 10 placering på google, och idag hittar vi 25 st sidor på topp 10 varav 2 st är förstaplaceringar. Vilket är en klar förbättring och tittar vi på övriga resultat så ser vi att snittpositioner har förbättrats med 29.1 placeringar och det har blivit 2.3k förbättringar i positioner. Kollar vi antalet besökare på hemsidan så har det gått från knappt 4000 st besökare i månaden till över 8000 st besökare per månad. Vart ska detta sluta?

NC_Porträtt_Roberg_Nyberg

Vill du veta mer?

Kontakta mig, Robert Nyberg

CO Founder | Senior SEO

+46 70 718 96 97
robert@newcustomers.se

Hur har vi jobbat för att nå dessa resultat?

Under hela processen har vi och Elexir Pharma haft en tight dialog på vad som ska göras, vad vi på new customers tycker ska göras för att få bästa resultat men självklart också lyssnat och tagit in Elexirs önskningar utifrån nya produktlanseringar, aktuella ämnen i branschen osv. Detta teamwork har lätt oss fram till detta otroliga resultat på så kort tid. 

Framtiden

Elexir Pharma är mitt i en spännande webbresa så det ska bli otroligt kul och spännande och se hur Google rankar Elexir Pharma om ytterligare 10 månader. Vi är säkra på att det vi gör tillsammans med Elexir Pharma kommer bli en succé. Så håll ögonen öppna efter Elexir Pharma i sökresultaten för snart ser du de överallt. För vem vet vart detta kan sluta?

Vill du också ha hjälp med att utveckla din seo?

Skriv in din namn och telefonnummer så kontaktar vi dig!

1

Skicka in ditt namn och telefonnummer.

2

Någon från oss tar kontakt med dig och lyssnar av dina funderingar och behov.

3

Rätt person med rätt kompetens sätter upp ett möte tillsammans med dig så vi kan påbörja vår affärsanalys.

4

Vi återkommer med ett konkret förslag på hur vi tillsammans skapar fler affärer.

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.