Logo

Digital byrå Sundsvall

Söker du en digital byrå i Sundsvall som kan hjälpa ditt företag med digitala lösningar som skapar fler affärer? Vi på new customers kan komplettera ditt marknadsteam och optimerar företagets digitala närvaro tillsammans med er.

Sökmotoroptimering Sundsvall

På new customers vet hur den lokala marknaden ser ut och vad som krävs för att du ska kunna ta dig in i och vara ett alternativ i dina kunders köpresa, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda digitala strategier som verkligen fungerar.

När du väljer oss, väljer du inte bara en digital byrå i Sundsvall – du väljer en partner som är lika engagerad i din framgång som du själv är. Låt oss berätta mer om vilka tjänster vi erbjuder och vad vi kan göra för dig och ditt företag.

Så kan vi som digital byrå i Sundsvall hjälpa dig

Allt är en process, även arbetet med att nå dina kunder på rätt sätt och vid rätt tillfälle. Det kräver kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för ett breddat kundsegment, oavsett var i köpresan dina kunder befinner sig.

Vår uppgift är att skapa rätt förutsättningar och hjälpa dig att översätta mål till affärsnytta. Detta gör vi bland annat genom:

NC_Logo_Svart

SEO

Syns du inte på Google, så finns du inte. En gammal devis, men ack är så sann. Med hjälp av SEO kan du ta dig in i dina kunders köpresa. Det gör du genom att ranka högt i sökresultaten när potentiella kunder söker efter just dina tjänster eller produkter, för att vara ett alternativ för dem i deras egenvalda köp- och beslutsprocesser. För sällan går man vidare till andra, tredje eller fjärde sidan på Google. Eller hur?

Med hjälp av relevanta texter och rätt innehåll som gör att du hamnar högt upp i sökresultatet på Google kan du få trafik in till din webbplats. Med hög ranking på Google har du dessutom större möjlighet att omvandla den organiska trafiken du får, till nya affärer.

NC_Porträtt_Roberg_Nyberg

Vill du veta mer?

Kontakta mig, Robert Nyberg

CO Founder | Senior SEO

+46 70 718 96 97
robert@newcustomers.se

Fördelar med SEO

1.    Ökad synlighet

2.    Långsiktiga resultat

3.    Kostnadseffektiv marknadsföringsmetod

4.    Förbättrad användarupplevelse

5.    Ökad kundtillväxt

Syns lokalt på dina mest affärsnära sökord

Nästan hälften av alla sökningar på Google är lokala, och den siffran ökar hela tiden. En lokal sökning innebär att personen söker på en produkt eller en tjänst tillsammans med en ort. Till exempel:

Eftersom lokala kunder, som gör lokala sökningar på Google har ett uppenbart intresse av lokala företag, är detta en stark affärskanal. Därför är det smart att inkludera lokal SEO i din digitala marknadsföring för att få fler besökare på din webbplats, och i förlängningen fler kunder till din verksamhet.

SEO-i-kombination-med-Google-Ads-ar-alltid-en-bra-strategi

Google Ads

För att optimera och stärka din marknadsstrategi, är en kombination av Google Ads och SEO ett effektivt tillvägagångssätt för att generera både trafik och affärschanser.

När vi jobbar med Google Ads gör vi inledningsvis en analys för att se vilka sökbegrepp som just ditt företag ska synas på. Därefter producerar vi och optimerar inköpen av annonserna. På detta sätt kommer dina annonser att visas när dina potentiella kunder söker på sökbegrepp som är affärsnära och strategiskt viktiga för ditt företag.

Fördelar med Google Ads:

  1. Omedelbar synlighet
  2. Mätbara resultat
  3. Flexibel budget
  4. Riktad trafik
  5. Snabb ROI (Return on Investment)
Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Att driva trafik till din webbplats är bara en del av ekvationen för digital framgång. Vad besökarna faktiskt gör när de kommer till din webbplats spelar en ännu större roll.

Konverteringsoptimering, CRO och säljträna din webb är samma sak. Genom våra specialistkunskaper och metoder skapar vi fler konkreta leads och affärer, där det viktigaste är genomförandet och uppföljning av resultaten.Vi förstärker dig eller din marknadsavdelning som en digitalt affärsutvecklingsteam.

Fördelar med konverteringsoptimering:

  1. Ökad ROI på marknadsföringsinsatser
  2. Förbättrad användarupplevelse
  3. Större kundengagemang
  4. Minskat bortfall av besökare
  5. Effektivare användning av webbplatsens innehåll

Digital frånvaro kan kosta ditt företag dyrt

När kunder söker efter dina tjänster eller produkter, vill du finnas där de letar och vara ett alternativ i deras köpbeslut. Är du då digitalt frånvarande kan det leda till att konkurrenter som har en starkare digital närvaro får fler affärer och stärker sina verksamheter, medan du får ett tuffare motstånd att möta.

Det gör SEO till en viktig grundsten av digital strategi och marknadsföring, eftersom det ökar synligheten, samt kompletterar och förstärker andra digitala kanaler och insatser. Genom att kombinera SEO med andra marknadsföringsinsatser är det möjligt att skapa en mer effektiv och kraftfull digital närvaro som genererar bättre resultat via alla kanaler.

Din digitala frånvaro kan kosta dig dyrt

Vanliga frågor och svar om digital byrå Sundsvall

Vad gör en digital byrå?
Vad kostar en digitalbyrå i Sundsvall?
Vad är skillnaden på en digital byrå och en webbyrå?
Hur vet jag vilka sökord som är mest värdefulla för mitt företag?

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.