Logo

SEO konsult

Tycker du att du i dagsläget syns för dåligt när kunder googlar på dina viktigaste och mest affärsnära sökord? Söker du efter en SEO-konsult som tillsammans med dig tillvaratar ditt företags fulla potential på Google som affärskanal?

NC_Porträtt_Roberg_Nyberg_Liggande
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Bra SEO handlar för oss på new customers om att göra din hemsida mer attraktiv för både sökmotorer och potentiella kunder, för att ge dig bättre placeringar på specifika sökord bland sökresultaten och fler affärer. Låt oss gå igenom de vanligaste frågorna som brukar uppstå och vad du får med oss som samarbetspartner.

Från ett sök på Google till en konkret affär

Som SEO-konsult kan vi genom egenutvecklade system, välbeprövade metoder och kompetens hjälpa dig att optimera och maximera hela kedjan från en digital annons eller ett sök på Google till en ny affär. Sökmotoroptimering är ett effektivt sätt att ta dig in i dina kunders egenvalda besluts- och köpprocess.

Hur kan mina affärsnära sök på Google hjälpa mitt företag till fler affärer?

Visste du att 97 % av Sveriges befolkning googlar innan sina köp – oavsett om de är i researchstadiet inför ett köp, jämför produkter eller vill handla nu? Syns du då inte i sökresultatet, så finns du inte.

Därför är sökmotoroptimering en del av din marknadsföring som du måste arbeta med – om du vill synas, få mer gratis trafik till hemsidan och göra fler affärer vill säga.

Som SEO-konsult hjälper vi på new customers dig att:

NC_Porträtt_Nicklas_Larenholtz

Vill du veta mer?

Kontakta mig, Nicklas Larenholtz

Head of SEO

+46 73 80 123 17
nicklasl@newcustomers.se

Vad gör en SEO-konsult?

En SEO-konsult jobbar med sökmotoroptimering eller SEO (förkortning för Search Engine Optimization), vilket är kunskapen att optimera webbplatser med syfte att förbättra trafiken från sökmotorernas organiska sökresultat.

Sökmotoroptimering går ut på att optimera webbplatser för att hamna så högt upp som möjligt i sökresultatet då en sökning görs i sökmotorerna. Något förenklat, handlar alltså SEO om att driva gratis trafik från sökmotorer till webbplatsen, vars främsta syfte är att hjälpa människor att hitta innehåll som de letar efter.

Bra SEO är med andra ord en stor och viktig hörnsten som ett framgångsrikt företag måste arbeta med, om de arbetar långsiktigt och vägvinnande med sin digitala marknadsföring.

Vad en SEO-konsult gör:

NC_Porträtt_Roberg_Nyberg

Vill du veta mer?

Kontakta mig, Robert Nyberg

CO Founder | Senior SEO

+46 70 718 96 97
robert@newcustomers.se

Hur jobbar ni på new customers och era SEO-konsulter med era uppdrag?

Oavsett om ditt företag säljer produkter eller tjänster, kommer vi inleda med att analysera dina kunders sökbeteenden och hur de söker på Google som sökmotor. Därefter analyserar vi hur innehållet på webbplatsen förhåller sig till de som rankar 1:a-3:a.

För att nämna några saker som vi gör, optimerar och höjer vi kvaliteten On Page för att säkerställa att din hemsida har rätt tekniska förutsättningar och att ditt webbhotell har korrekt prestanda för att möta och leva upp till Googles krav.

Din hemsida är navet i all din marknadsföring och när vi ser att din webbplats både presterar och konverterar som den bör, kan vi öka trycket med hjälp av ytterligare marknadsföring, som exempelvis annonsering. Vi kommer hela tiden att göra det vi behöver, för att nå toppen.

SEO är som att springa ett maraton – inte en sprint

Att jobba med sökmotoroptimering är som att springa ett maraton och inte ett 100-meterslopp. Det krävs kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för fler potentiella kunder, oberoende av vart i köpresan de befinner sig.

Som SEO-konsulter med många års erfarenhet utgår vi hela tiden från hur sökmotorn reagerar och interagerar med våra insatser och tar beslut om insatser baserat på hur affärspositionerna rör sig. Att du får vad du betalar för och förväntar dig är viktigt.

Därför kommer vi alltid att göra vad som krävs och ser helt enkelt till att du får vad du förväntar dig, och lite till.

Fler vanliga frågor om en SEO-konsult

Vad är teknisk SEO?
Varför behöver jag en SEO-konsult?
Vad kan jag få ut av ett samarbete med en SEO-konsult?
Vad kostar en SEO-konsult?
Vad är en SEO-analys?
Vad är ett bra resultat för en SEO-konsult?
Påverkar min webbplats ert kommande arbete med sökmotoroptimering?
Hur vet jag vilka sökord som är mest värdefulla för mitt företag?
Vad menas med att arbeta “Off-page” som SEO-konsult?
Vill du ranka högst på Google?
Har ni SEO-konsulter i Stockholm?

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.