Logo

Sökmotoroptimering Sundsvall

Tycker du att din webbplats syns för dåligt när kunder googlar på dina viktigaste och mest affärsnära sökord?nnSom din partner kan vi, tillsammans med dig, tillvarata ditt företags fulla potential på Google som affärskanal. Låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda dig inom sökmotoroptimering i Göteborg och hur vi kan hjälpa dig att omvandla potentiella kunder till betalande kunder.

Vår SEO-process

Syns du inte när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster, är du inte heller ett alternativ. För att du ska ranka högt på Google, kan du förvänta dig att vi:

  • alltid gör vad som krävs för mest effekt.
  • arbetar med transparens och tydlighet.
  • utgår från våra egenutvecklade produktions-
    och rapportsystem.

97 % av dina kunders köpresor börjar på Google

Visste du att 97 % av Sveriges befolkning googlar innan sina köp – oavsett om de är i researchstadiet och vill ha mer information inför ett köp, jämföra produkter och tjänster eller vill handla nu? Bara i Sverige sker över 55 miljoner sökningar – per dygn. Syns du då inte i sökresultatet, så finns du helt enkelt inte. För sällan går man vidare till andra sidan på Google och ännu mer sällan sidorna efter det.

Därför är sökmotoroptimering en viktig del som du måste inkludera i din digitala marknadsföring – om du vill synas, få mer gratis trafik till hemsidan och göra fler affärer vill säga.

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering, SEO eller Search Engine Optimization som det heter på engelska, är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbplats att på ett organiskt sätt synas så högt upp som möjligt på affärsnära sökord i sökresultaten på Google. Något förenklat, går sökmotoroptimering ut på att driva organisk trafik till hemsidan, i kontrast till betald marknadsföring i form av exempelvis annonser via sökmotorerna.

Det är en viktig hörnsten i digital marknadsföring som handlar om att driva trafik från Google till din hemsida, vars främsta syfte är att hjälpa människor att hitta och dela innehåll som de letar efter.

Nicklas Sångberg
Nicklas Sångberg
Grundare | VD | Digital affärsutveckling
+46 70 387 71 77 nicklas@newcustomers.selinkedin
Robert Nyberg
Robert Nyberg
Grundare | Senior SEO
+46 70 718 96 97 robert@newcustomers.selinkedin
Christoffer Jonsson
Christoffer Jonsson
Partner | Sales Manager
+46 72 963 29 01 christoffer@newcustomers.selinkedin

Vad innebär sökmotoroptimering?

Bra sökmotoroptimering handlar för oss på new customers om att göra din hemsida mer attraktiv för både Google som sökmotor och potentiella kunder, för att ge dig bättre placeringar på specifika sökord bland sökresultaten och ge dig fler affärer. Sökmotoroptimering är ett arbete som kräver kontinuitet och tålamod för att klättra högt upp i sökresultatet och synas för ett breddat kundsegment, oberoende av vart i köpresan dina kunder befinner sig. Varför behöver företag i Göteborg jobba med sökmotoroptimering?

Bedriver du din verksamhet i Göteborg och är intresserad av synas för fler potentiella kunder, är sökmotoroptimering ett effektivt sätt att ta dig in i dina kunders egenvalda besluts- och köpprocess. På new customers kan vi genom egenutvecklade system, välbeprövade metoder och kompetens hjälpa dig att optimera och maximera hela kedjan – från en annons eller ett sök på Google, till en ny affär. SEO-byrå i Göteborg med fokus på fler kunder. Företag som anlitar oss vill i regel öka sin försäljning genom att få in nya leads och fler kunder. Vi jobbar mycket med är att få rätt besökare och kunder, då det är här den konkreta affärskonverteringen ökar. För att lyckas med detta, testar vi oss fram med stöd från våra egenutvecklade metoder och system som har visat sig vara mycket lönsamma. Fler besökare behöver inte alltid innebära fler affärer. Därför jobbar vi mycket med konverteringsoptimering, eller som vi brukar säga – säljträna webben. Men fler rätt besökare i rätt affärsläge, drivna av behovsrelaterade sök eller kampanjer, kommer definitivt att leda till fler affärer på din site.

Söker du efter en leverantör av Sökmotoroptimering? Vi jobbar över hela Sverige.
Jag vill ha fler affärer - Kontakta oss

Vad kan jag få ut av ett samarbete med en SEO-byrå?

När du samarbetar med en bra byrå inom sökmotoroptimering i Göteborg ska du kunna förvänta dig goda resultat, bland annat:

Få en kostnadsfri SEO-analys

Vårt bästa råd till dig, är att du ser till att göra rätt från början och anlitar specialister, och då finns vi här – bara ett samtal bort. Oavsett vilken bransch du verkar inom, kan vi på new customers hjälpa dig att nå toppen på sina strategiska och affärsnära sök. Vill du ranka högst på Google på dina affärsnära sök? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, så kommer vi snabbt igång med din sökordsoptimering.

Var-seo-process

Fler vanliga frågor om sökmotoroptimering i Göteborg

Varför behöver företag i Göteborg jobba med sökmotoroptimering?
Sökmotoroptimering Göteborg – Vad innebär lokal SEO?
Varför är det viktigt att jobba med SEO Göteborg?
Hur syns min hemsida i Google?
Hur gör man en sökordsanalys?
På vilka orter i Sverige hittar jag er?
Vad kostar det att anlita en SEO-byrå i Göteborg?
Hur lång tid tar SEO?

Kontakta oss

Varmt välkommen till oss på new customers. Vi har specialiserat oss på att skapa mer trafik till din webb, få ut mer affärer från webben och uppgradera dina kunders kundresa.

Stockholm Address
Stockholm
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Göteborg Address
Göteborg
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg

Letar du efter våra medarbetare? Hitta dem här.