Tjänster / Synlighet & trafik

Synlighet & trafik

Vi ska inte krångla till det för dig. Ge oss vad du vill sälja, vilken typ av kunder du vill nå, var dessa finns geografiskt och vad affären är värd, så sköter vi resten. Vi är din affärspartner som synliggör dig för rätt kunder i rätt affärsläge. Det kommer i sin tur skapa fler konkreta förfrågningar, affärslägen och nya kunder.

Vi optimerar följande affärskanaler

Vi förstärker dig eller din marknadsavdelning som ett digitalt affärsutvecklingsteam med fokus på:

SEO

Ta dig in i dina kunders egenvalda köp- och beslutsprocess genom att ranka i toppen på Google när de söker efter dina tjänster eller produkter.

Google Ads

Vi analyserar vilka sökbegrepp just du ska synas på. Vi producerar och optimerar inköpen av annonserna och följer upp konkret satta affärsmål.

Några av våra kunder

“Förutom att förbättra våra resultat hjälper New Customers oss att hjälpa oss själva vilket var centralt för oss när vi letade efter en partner. Under de år vi jobbat med New Customers har vi blivit betydligt smartare och självgående vilket varit otroligt utvecklande. När vi behöver dem finns de alltid där som bollplank!”

Maria Kruusmägi
Marketing Coordinator på Mercuri International Sverige AB

“Så tacksam över att vi valde att samarbeta med new customers. Vi kan redan efter ett par veckor se hur vi klättrar på google och får in nya helt gäster och bokningar. De är experter på sina områden och otroligt bra på att förklara och lära ut. Rekommenderar new customers till alla som har en digital närvaro. ⭐️”

Erica Medberg
Marknadschef på Villa Fridhem
30+

kunder

8 st

specialister

10M+

omsättning 2022/2023

17.5K

leads 2022

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Nål
Nål

Nicklas Sångberg

VD / Senior Digital Affärsutvecklare

+46 70 387 71 77 nicklas@newcustomers.se
Nål
Nål

Christoffer Jonsson

Sales Director

+46 72 963 29 01 christoffer@newcustomers.se

Resultatfokuserat

Vi är ett erfaret team där alla genom sin expertis bidrar till att ge dig fler nya kunder från Google.

Struktur & process

Genom våra system, välbeprövade metoder och kompetens optimerar och maximerar vi hela kedjan – från ett sök på Google, till en konkret affär.

Egenutvecklad rapport

I vår begripliga rapport får du en tydlig överblick över resultaten vi uppnår till följd av vårt arbete. Enkelt, tydligt och transparent – precis som det ska vara.

Kostnadsfri möjlighetsanalys

Vi hjälper dig att göra en möjlighetsanalys där vi tar fram dina mest affärsnära och strategiska sökbegrepp, vad de har för sökvolym och hur du ligger till i jämförelse med dina konkurrenter.
  Kontakta oss   Stockholm

   Ältagårdsvägen 18B

   138 33 Älta

   Sweden

   Sundsvall

   Ekstigen 14

   SE-852 40 Sundsvall

   Sweden