SEO-byrå Stockholm

Att synas på Google är att finnas. Visst kan du finnas ändå, men om du vill ha fler affärer så gynnas du av att hamna högt upp i sökresultaten på sökmotorer som Google. När vi söker på Google förväntar vi oss snabba svar. Vi klickar sällan vidare till nästa sida utan gör hellre en ny sökning. Om du inte dyker upp när dina potentiella kunder söker efter din typ av företag, är risken stor att de istället går till en konkurrent. En stor del av Sveriges befolkning googlar innan de gör ett köp – hela 97 %. Det betyder att det finns många möjligheter till nya affärer, bara kunderna hittar din webbplats. Här kan du läsa mer om hur vi på new customers jobbar med SEO och vad vi kan göra för att hjälpa ditt företag att komma högre upp i Googles sökresultat. Varmt välkommen till din SEO-byrå i Stockholm.

SEO byrå i Stockholm

Vad är SEO?

SEO är en förkortning för Search Engine Optimization (sökmotoroptimering på svenska) och handlar om att driva kostnadsfri trafik från sökmotorer som Google till din hemsida. Målet med SEO är att hjälpa människor att hitta och dela det innehåll de söker efter, och du vill att det ska vara ditt innehåll.

Om du har en hög ranking (alltså hamnar högt upp bland Googles sökresultat) har du goda chanser att omvandla den organiska trafiken från Google till nya leads. Det långsiktiga målet blir att omvandla dessa potentiella kunder till betalande kunder.

Varför är SEO viktigt?

Om du vill att din webbplats ska ranka högt i sökresultaten på Google eller andra sökmotorer måste du arbeta med SEO. Och faktum är att ju högre du rankar i sökresultaten för relevanta sökord, desto större är chansen att du ökar trafiken till din hemsida och därmed får fler affärer.

Något som är viktigt att komma ihåg är att SEO-arbete tar tid. Vi brukar likna det vid ett maraton, snarare än en sprint. Och ett maraton kräver långsiktighet och tålamod. Algoritmerna hos sökmotorerna utvecklas hela tiden, och på samma sätt behöver du arbeta med din SEO kontinuerligt. Gör du detta, har du stora chanser att klättra i sökresultaten och börja synas för ännu fler potentiella kunder.

Vill du ranka högt på Google? Vill du öka den kostnadsfria trafiken till din webbplats? Vill du få in fler affärer? Då bör du satsa på digital marknadsföring i form av SEO.

Kostnadsfri möjlighetsanalys

Vi hjälper dig att göra en möjlighetsanalys där vi tar fram dina mest affärsnära och strategiska sökbegrepp, vad de har för sökvolym och hur du ligger till i jämförelse med dina konkurrenter.
  Sidan i korthet:

  Sidan i korthet:

  Vad är Seo?

  Varför är SEO viktigt?

  SEO-byrå Stockholm – hjälper dig att synas lokalt

  Ha koll på din Google företagsprofil

  Vad gör en seo-byrå

  Sökordsanalys

  On-page SEO och Off-page SEO

  Teknisk SEO

  Innehållsstrategi

  Välj rätt SEO-byrå i stockholm – 4 tips

  Fundera över mål och förväntningar

  Fundera över vad som är viktigt för dig

  Ta en titt på recensioner

  Hur mycket kommunikation behöver du?

  Kom ihåg!

  SEO-byrå Stockholm – så kan vi hjälpa dig

  SEO i Stockholm – vår process

  Kontakta vår SEO-byrå Stockholm

  Kostnadsfri SEO-analys

  Vanliga frågor och svar om SEO-byrå Stockholm

  Hur mycket kostar det att vara ansluten till SEM och SEO?

  Vad är en SEO-byrå?

  Hur kan man jobba med SEO?

  Sökord med 1000 sök / månad, får position 1, ca 1800% mer trafik än position 9

  Förenklat utryckt med begreppet ovan får position 1 ca 325 klick och position 9 som får 18 klick. Det innebär ca 18 gånger mer trafik till någon annan som arbetar konsekvent med sin digitala marknadsföring.

  Klick-Google-Serp-Sokresultat

  Förändra ditt besökarantal och upptäck ditt framtida SEO-resultat!

  Levererat värde per månad

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  CO Founder / Senior SEO-specialist

  +46 70 718 96 97 robert@newcustomers.se

   

  SEO-byrå Stockholm – hjälper dig att synas lokalt

  Många av de miljoner sökningar som görs på Google varje dag är lokala. Och trenden säger att siffran ökar, vilket gör det ännu viktigare att synas i dessa sökningar. Med lokala sökningar menar vi när en person söker på en produkt eller tjänst kombinerat med en ort eller stad. Till exempel:

  • ”sökmotoroptimering i stockholm”

  • ”bra seo byrå stockholm”

  • ”hotell stockholm”

  • ”festlokal stockholm”

  När en kund gör en lokal sökning på Google finns ett tydligt intresse av lokala företag – och här har du som företagare en stark affärskanal. Kom därför ihåg att inkludera lokal SEO i din digitala marknadsföring. På så vis kan du få fler besökare att hitta din webbplats, vilket i förlängningen kan leda till fler konkreta affärer.

  Ha koll på din Google företagsprofil

  Känner du till något som heter Google My Business? Det kallas numer för Google företagsprofil. Denna kanal är viktig för dig som vill förbättra din synlighet i sökresultaten och attrahera nya potentiella kunder – särskilt lokalt. Därför är det en bra strategi att optimera din företagsprofil på Google, för att få fler kunder att klicka sig in på din hemsida.

  Google Företagsprofil

  Vad är Google företagsprofil?

  När du googlat efter en butik eller restaurang har du säkert noterat de block som hamnar överst i din sökning. Här listas relevanta företag med företagsnamn, adress, telefonnummer, öppettider och länk till webbplats. Du kan även anpassa din profil med foton, erbjudande och inlägg för att bli ännu mer attraktiv för dina potentiella kunder.

  Håll koll så att informationen i din företagsprofil är uppdaterad och stämmer överens med det som står på hemsidan. Att använda din Google företagsprofil i din On-page SEO-strategi gör att du kan få mer trafik och därmed öka chansen att få in fler kunder som annars gått till dina konkurrenter.

  Du kan läsa mer om vad som menas med On-page SEO längre ner på sidan.

  Vad gör en SEO-byrå?

  En SEO-byrå är specialiserad på SEO och hjälper företag att få en bättre synlighet online. SEO-byråns roll är i huvudsak att optimera företagets webbplats så att den rankar så högt som möjligt i sökmotorernas resultat, på sökord som är strategiska och relevanta för kunden.

  Ofta har en SEO-byrå omfattande kunskaper inom de nyckelområden som är avgörande för framgångsrik digital marknadsföring och närvaro. Här är några av de tjänster som en SEO-byrå kan erbjuda.

  Sökordsanalys

  Här sätter vi oss ner för att identifiera och analysera de sökord och fraser som människor använder när de är på jakt efter produkter eller tjänster som liknar ditt företags. När vi har denna information kan vi skapa innehåll som är både relevant och attraktivt för din målgrupp.

   

  On-page SEO och Off-page SEO

  Att jobba med On-page SEO betyder att vi jobbar med innehållet på din webbplats. Här går vi in och optimerar innehållet för att det ska vara relevant och attrahera både Google och potentiella kunder.

  Off-page SEO är, precis som namnet antyder, ett arbete som sker utanför din webbplats. Här vill vi bygga inkommande länkar från andra relevanta källor.

   

  Teknisk SEO

  Även här skvallrar namnet om att Teknisk SEO handlar om tekniska aspekter snarare än innehåll. När vi jobbar med Teknisk SEO gör vi analys och optimering av webbplatsens struktur, hastighet och andra tekniska aspekter som påverkar prestandan i sökresultaten.

   

  Innehållsstrategi

  En SEO-byrå kan också hjälpa ditt företag att utveckla en effektiv innehållsstrategi baserad på dina viktigaste sökord. En bra SEO-byrå kan också hjälpa ditt företag att genomföra denna strategi genom att skapa högkvalitativt och relevant innehåll som attraherar och engagerar din målgrupp.

  Sökmotorer idag använder komplexa algoritmer som utvecklas hela tiden, det är dessa som avgör vilka webbplatser som visas högt upp i sökresultaten. Att hålla koll på allt detta på egen hand kan vara svårt, då är det skönt att ta hjälp från en SEO-byrå.

  Vill du gräva ännu djupare och lära dig mer om SEO kan du läsa vår stora guide här.

  När du väljer att anlita en erfaren SEO-byrå i Stockholm kan du vara säker på att din webbplats uppfyller kriterierna för att hamna högt upp på Google. Du får dessutom tillgång till expertis och de resurser du behöver för att lyckas med SEO-arbetet och den digitala marknadsföringen.

  Vi på new customers kan även hjälpa dig med Google Ads och konverteringsoptimering.

  Välj rätt SEO-byrå i Stockholm – 4 tips

  Fundera över mål och förväntningar

  Börja med att definiera dina mål och förväntningar. Fundera över vad du vill uppnå med din SEO-strategi. Vill du ha högre ranking i sökresultaten? Vill du ha ökad trafik till din webbplats? Eller vill du ha fler betalande kunder?

  Fundera över vad som är viktigt för dig

  När du funderat över dina mål och förväntningar kan du börja jämföra tjänster och priser hos olika byråer. Var noga med att begära in offert från flera olika byråer och titta på hur de prissätter, vad de har för tjänster och erfarenhet.

  Det finns olika arbetssätt hos olika SEO-byråer och här är det viktigt att du hittar en byrå som har ett arbetssätt och en strategi som känns bra för dig. Du ska hitta den byrå som ger dig mest värde för pengarna och som kan möta dina behov.

  Ta en titt på recensioner

  Vad säger byråns tidigare kunder? Ett av de bättre sättet att hitta en bra SEO-byrå i Stockholm är att be om rekommendationer. Fråga runt bland vänner och kollegor om de har tips. Och när du hittat en intressant byrå – ta en titt på kundrecensionerna. Är folk nöjda?

  Hur mycket kommunikation behöver du?

  Något som är lätt att glömma bort är hur det ser ut med byråns kommunikation och kundsupport. När du tar hjälp av en byrå vill du ha en god kommunikation och snabbt kunna få svar på eventuella frågor som dyker upp. Dessutom bör du kunna förvänta dig en transparens kring strategi, arbetsprocess och resultat.

  Stäm därför av, innan du bestämmer dig, att du är bekväm med hur byrån kommunicerar och den support de kan erbjuda.

  Kom ihåg!

  Du kommer inte att se resultat första dagen, oavsett hur vass SEO-byrån du anlitar är. SEO är en långsiktig investering för ditt företags tillväxt. Att se resultat kan ta tid, men när du jobbar grundligt och löpande klättrar du högre och högre upp och ses av fler och fler kunder.

  SEO-byrå Stockholm – så kan vi hjälpa dig

  När du väljer new customers som din SEO-byrå i Stockholm blir vi en affärspartner som hjälper dig att utveckla dina affärer med Google som affärskanal. Vi kommer att optimera hela kedjan, från det att en potentiell kund söker på Google tills den blir en betalande kund. Och vi jobbar för att se resultat – det är vad vi kallar konverteringsoptimering.

  Målet är alltid att din webbplats ska ranka högt. Den ska hamna på första sidan på Google på relevanta sökbegrepp för ditt företag. Då kan vi ta oss in i dina kunders besluts- och köpprocess.

  Tillsammans ser vi till att du får fler leads och konkreta affärer, genom att ta tillvara på ditt företags fulla potential och kraft på Google.

  SEO i Stockholm – vår process

  • Förarbete och analys av webbplatsens alla sidor

  • Målgruppsanalys: till vem, vad och vart ska vi sälja?

  • Sökordsanalys: vilka sökord genererar vilka volymer?

  • Avgränsning: vilka fokusområden ska vi ha? Tjänst och/eller produktgrupp?

  • Sökmotoroptimering startar

  • Löpande arbete med On-page, Off-page och teknisk SEO

  • Action plan med månadsvis uppföljning

  • Rapportering av trender och utfall månadsvis

  Här kan du läsa mer om de rapporter som du får ta del av som kund hos new customers.

  Kontakta vår SEO-byrå Stockholm

  Vårt team med seniora SEO-konsulter har många års erfarenhet av att hjälpa företag med sökmotoroptimering i Stockholm. Med våra egenutvecklade och beprövade metoder och processer hjälper vi företag att ranka högt på Google och öka digital synlighet.

  Kontakta gärna oss för att boka ett möte eller om du har frågor om någon av våra tjänster.

  Kostnadsfri SEO-analys

  Vi på new customers kan hjälpa dig, oavsett vilken bransch du har företag inom. Vi finns här när du vill nå toppen på dina mest strategiska och affärsnära sökord.

  Du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill – så ser vi till att snabbt komma igång med din SEO.

  Vi hörs!

  Några av våra kunder

  30+

  kunder

  8 st

  specialister

  10M+

  omsättning 2022/2023

  17.5K

  leads 2022

  “Toppklass! Från första mötet har new customers-teamet visat en stor förståelse för våra behov och önskemål. De är lyhörda, lösningsorienterade och levererar alltid över förväntan. Deras expertis och kunskap inom SEO & Google är oöverträffad vilket lett till att vi tagit toppositioner och fått in nya gäster och bokningar till våra restauranger.”

  Andrea Huntzinger
  Marketing Coordinator på Texas Longhorn Group

  “new customers är riktigt vassa. De hjälper oss med SEO och optimering av vår sajt, vi har ständigt toppositioner och har klättrat kontinuerligt sen samarbetet inleddes. Vår performance är bättre nu än någonsin”

  Ove Hansson
  Chief Commercial Officer på CONVENDUM

  Vanliga frågor och svar om SEO-byrå Stockholm

  Kostnaderna för SEO-arbete inkluderar ofta tid och resurser för att skapa och uppdatera innehåll, optimera tekniska aspekter av din webbplats, analys och optimering av sökord, länkbyggnad och så vidare. Vad slutpriset landar på beror på hur mycket arbete som behövs, vad byrån har för priser och en rad andra faktorer. Hör gärna av dig till oss på new customers för en offert.
  SEM står för sökmotormarknadsföring och innebär ofta att du betalar för att annonsera din webbplats i sökresultaten. Vad detta kostar är direkt kopplat till din annonseringsbudget.

  Ett företag som är specialiserat på att förbättra andra företags webbplatser och deras synlighet i sökmotorer.

  Du kan jobba med sökmotoroptimering, SEO, på flera olika sätt. Bland annat On-page, Off-page och Teknisk SEO. Du kan läsa mer om SEO-arbete i vår artikel på ämnet här.

  Vart ligger er SEO-byrå i Stockholm?

  Vart ligger er SEO-byrå i Stockholm?

  Vår SEO-byrå finns i Stockholm, Göteborg och Sundsvall, men vi jobbar med kunder i hela Sverige. Adresser till våra kontor:

  • I Stockholm: Hammarby Allé 93

  • I Göteborg: Kobbegårdsvägen 7

  • I Sundsvall: Hamngatan 21